Hoe lid
worden ?
 
Heb jij er ook zin in? Dan lees je hier hoe je lid kan worden. Aarzel niet en kom alvast eens een kijkje nemen in de sporthal tijdens de speeluren.

Alvorens lid te worden mag je alvast 3 maal gratis aan de slag. Heb je de smaak te pakken dan kan je een jaarabonnement nemen dat loopt van augustus tot en met juni. Voor bijkomende gezinsleden en jongeren geldt een gunstprijs. Wie zich in de loop van het seizoen aansluit, kan rekenen op verminderde prijzen vanaf 1 januari .

Lid worden doe je door :

  • Een [aanmeldingsformulier] (1 exemplaar volstaat) in te vullen en getekend terug te bezorgen aan het [BCH-secretariaat] (Laetitia Kerckx - Statiestraat 73 te 1570 Tollembeek). Minderjarigen moeten het aansluitingsattest ook door een van beide ouders laten ondertekenen.

    Door je aansluiting ben je automatisch lid van Badminton Vlaanderen (overkoepelende Vlaamse federatie), ben je verzekerd en kan je deelnemen aan tornooien.
    Het magazine van Badminton Vlaanderen dat je vroeger bij je lidmaatschap ontving werd vervangen door een digitaal magazine, Shuttle View genaamd. Dit verschijnt regelmatig op de website van Badminton Vlaanderen.

  • Het lidgeld over te schrijven op rekening 734-1311548-20 (IBAN: BE28734131154820) van BC Herne met vermelding van je naam en leeftijd.

  • Door je lid te maken van BC Herne vzw ga je akkoord met de [statuten] [BS] en het [huishoudelijk reglement] van de vereniging.
Wat kost het?

Onderstaande tarieven zijn geldig vanaf 1 augustus 2017:
Begin seizoenVanaf januariVanaf februari
volwassenen€ 120€ 90lidgeld januari
- € 10 per verstreken maand met een minimum van € 30
vrijdagspelers (1) en G-badmintonspelers€ 55€ 40
jeugd: recreatieve spelers (1 training)€ 95€ 75
jeugd: competitieve spelers (2 trainingen)€ 130€ 100
jeugd: multimove€ 90€ 70
jeugd: recreatieve spelers + multimove (2 trainingen)€ 125€ 95
familieabonnement€ 300

(1) Vrijdagspelers zijn spelers die enkel op vrijdag komen spelen.

Jeugd zijn de spelers die geboren zijn in 2001 of later (minimumleeftijd is 5 jaar).

Spelers die bij BC Herne vzw aansluiten als 2de club, krijgen een korting van € 30 (op voorwaarde dat ze via een andere club reeds aangesloten zijn bij Badminton Vlaanderen of bij de LFBB).


Sportcheques van Sodexo en Accor :

Wie sportcheques van Sodexo of Accor ontvangt via zijn werkgever, kan hiermee bij BC Herne terecht om zijn lidgeld te betalen! Voor meer info hieromtrent kan je terecht op het [BCH-secretariaat]

Tegemoetkomingen ziekenfondsen in het abonnement :

De verschillende ziekenfondsen geven een tegemoetkoming aan jeugdleden die sport beoefenen. Iedereen die lid is van een club die aangesloten is bij de Vlaamse Badmintonliga kan in veel gevallen genieten van een gedeeltelijke terugbetaling van het abonnement en of sportkamp!

Ieder ziekenfonds heeft zijn eigen regels wat betreft het al dan niet tegemoetkomen in het lidgeld. Daarom is het best te informeren bij uw plaatselijke ziekenfondskantoor.

Een overzicht van de verschillende ziekenfondsen (toestand op 17/02/2006):

- Socialistische mutualiteit : Jaarlijkse tussenkomst van 12,5 euro. Aanvraagformulier

- Christelijke Mutualiteit : Jaarlijkse tussenkomst van 15 euro. Aanvraagformulier

- Vlaams en Neutraal Ziekenfonds : Jaarlijkse tussenkomst van 30 euro. Aanvraagformulier

- Onafhankelijk Ziekenfonds : Jaarlijkse tussenkomst van 15 euro. Aanvraagformulier

- Partena (Onafhankelijk ziekenfonds Vlaanderen) : Jaarlijkse tussenkomst van 15 euro. Aanvraagformulier

- Liberale Mutualiteit : Jaarlijkse tussenkomst van 25 euro. Aanvraagformulier