Woensdag 22 mei 2019
Clubkledij
BC Herne wordt het komende seizoen in een nieuw kleedje gestoken. We hebben gekozen voor kledij van het merk FZ Forza. Er zijn T-shirts, shorts, trainingsbroek + vest beschikbaar. Dit alles voor zowel, mannen, vrouwen als kinderen. De verschillende kledingstukken en beschikbare maten kan u [hier] bekijken en bestellen. Passen kan tijdens de speeluren in de sporthal vanaf dinsdag 28 mei.  


1 mei 2019
Zondagtrainingen
Nu de competitie is afgelopen worden de speeluren op zondag geschrapt. Tijdens de maanden mei en juni kunnen jullie uiteraard wel nog komen badmintonnen op dinsdag (van 18u tot 21u) en op donderdag (van 18u tot 22u30). 


26 t.e.m. 30 augustus
Zomerstage
Tijdens de laatste week van augustus organiseren wij onze zomerstage. Van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus kunnen kinderen van 5 tot 16 jaar, met of zonder badmintonervaring, bij ons terecht voor een week vol sport en amusement. De dagen worden gevuld met badminton, maar ook diverse andere sporten zullen aan bod komen. Meer info kan u vinden op deze [flyer]


6/11/2018
Aanmeldingsformulier
De papieren versie van het aanmeldingsformulier werd vervangen door een digitale versie. Deze kan u heel eenvoudig online invullen en doorsturen via deze [link]. Voor meer informatie ivm inschrijvingen kan u terecht bij het [secretariaat] Zaterdag 31 augustus 2019
Clubtornooi
Geen traditioneel eindeseizoensfeest dit jaar. In plaats daarvan organiseren we een clubtornooi. Op zaterdag 31 augustus nemen de BC Herne leden het tegen mekaar op tijdens een vriendschappelijke ontmoeting. Er wordt dubbel en gemengd gespeeld in verschillende categorieën. Nadien volgt er -voor de liefhebbers- een afterparty met iets te eten en te drinken in het jeugdhuis. Verdere info over inschrijvingen volgt snel. 


Zaterdag 11 en zondag 12 mei 2019
Tornooi BC Dilbeek
Naar eeuwen oude traditie was het dit weekend weer bang afwachten naar de afloop van het tornooi der tornooien. Vele van onze trotse en krijgsvaardige BCH’ers trokken ten strijde richting Dilbeek. Op het spel stond eeuwige roem en de titelhouders hun naam en faam zou voor eeuwig verder leven. De dag was daar, de zon scheen door het wolkenpak heen en de Dilbeekse straten lagen er verlaten bij. Klokslag 9u stonden onze eerste krijgers oog in oog met hun vijand. Voor 48u lang zou er gevochten en gestreden worden met als afloop volgend voortreffelijk resultaat: Onze jonge knapen Simon & Wout veroverde de 2de plek in het HDD. Ook Marian wist samen met haar compagnon de finale te bereiken bij het DDC2. Bij de meer ervaren beoefenaars waren het Lode en zijn bondgenoot Jeffrey die 2de werden in HDB1. Jeffrey zijn kijkgat was afgesteld en in de HEB1 zette hij iedereen opzij zonder enige genade. Jeroen startte het tornooi met de loodzware last van 1ste reekshoofd op zijn schouders, maar zonder setverlies wist hij de HEB2 op zijn naam te schrijven. Al onze sportievelingen keerden bij zonsondergang opnieuw huiswaarts waar familie en vrienden hen toejuichte. 


laatste aanpassingen
met ondersteuning en begeleiding van Parantee vzw