14 september
Yonex Belgian International 2018
Op vrijdag 14 september organiseren we een jeugduitstap naar de sportoase te Leuven om naar de halve finales van de Yonex Belgian international te gaan kijken. Ook volwassen leden zijn zeker welkom tijdens deze uitstap. Gezamenlijk vertrek vanuit Herne is voorzien om 16u45. Wil je de sfeer van een internationaal tornooi opsnuiven? Genieten van de badmintonskills van topspelers? Schrijf je dan zeker in, spektakel verzekerd! Voor info of inschrijvingen, kan u contact opnemen met het [secretariaat]


2 augustus 2017
Nieuw badmintonseizoen
Op donderdag 2 augustus start het nieuwe seizoen bij BC Herne! De volwassenen (+16 jaar) kunnen zich tijdens de maand augustus uitleven op dinsdag en donderdag. Vanaf 2 september kan je ook terug op zondag komen spelen. Onze jeugdspelers hervatten de trainingen op woensdag 5 september. Alle informatie over de lidgelden en over de speeluren vind je onder de rubrieken clubinfo [Hoe lid worden?] of [Waar, wanneer, hoe?]. Een samenvatting vind je in deze [brief] of in de [jeugdbijlage] Wil je op de hoogte zijn van alle activiteiten en sluitingsdagen van het nieuwe seizoen, dan ga je best regelmatig een kijkje nemen op de [jaarplanner]. Wij wensen iedereen een fantastisch seizoen!  


27 t.e.m. 31 augustus
Zomerstage
Tijdens de laatste week van augustus organiseren wij onze zomerstage. Van maandag 27 tot vrijdag 31 augustus kunnen kinderen van 5 tot 16 jaar, met of zonder badmintonervaring, bij ons terecht voor een week vol sport en amusement. De dagen worden gevuld met badminton, maar ook diverse andere sporten zullen aan bod komen. Meer info kan u vinden op deze [flyer]. Voor inschrijvingen klik [hier]5 september 2018
Gratis badmintoninstuif
Op vrijdag 5 september wordt het startschot van ons jeugdseizoen gegeven. We beginnen het badmintonjaar met een instuif waar kinderen vanaf 5 jaar kunnen kennis maken met onze sport. Verschillende spelstanden zullen opgesteld worden, waarin de voornaamste basisvaardigheden van badminton op een speelse manier aan bod komen. Altijd al eens willen proberen? Grijp je kans en kom zeker eens langs. Klik [hier] om de flyer te bekijken. 


8 september 2018
Nieuw vanaf september 2018 - Multimove
Vanaf 8 september 2018 kunnen kinderen zich helemaal komen uitleven tijdens onze lessen multimove. Multimove is een gevarieerd bewegingsaanbod die zich specifiek richt op jonge kinderen van 3 tot 8 jaar. Klik [hier] om de flyer te bekijken. Voor info of inschrijvingen, kan u contact opnemen met het [secretariaat].  


laatste aanpassingen
met ondersteuning en begeleiding van Parantee vzw