20 oktober 2017
BC Herne Badmintonstages
Ook dit seizoen organiseert BC Herne weer 3 badmintonstages voor kinderen van 6 tot 16 jaar. Heb jij zin om een weekje te leren badmintonnen, afgewisseld met wat spelletjes en andere sporten? Je goed amuseren met onze bekende en ervaren trainers? Schrijf je dan snel in via dit [online inschrijvingsformulier]. Meer info kan je vinden op de [flyer].  


20 oktober 2017
Jeugdclubtornooi
Na de volwassen editie in augustus jongstleden organiseren de jeugdtrainers van BC Herne op zaterdag 28 oktober 2017, van 9u tot 12u, voor de eerste keer een jeugd-clubtornooi. Alle jeugdleden kunnen zich op een speelse manier aan elkaar meten. Het plezier van het spelen primeert boven het winnen en de wedstrijden worden dan ook aangepast aan ieders niveau. Voor jonge spelers en nieuwkomers een ideale manier om in contact te komen met de eerste wedstrijdjes. Inschrijven is gratis en kan voor zowel enkel als dubbel. Bij dubbelspel mag er met partner of zonder partner ingeschreven worden (wij proberen dan voor een geschikte partner te zorgen). Graag inschrijven ten laatste op woensdag 25 oktober 2017 door een mailtje te sturen naar Hilde. Wij hopen iedereen te mogen verwelkomen.  


24 november 2017
Sportkwis
BC Herne bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd; een heel seizoen lang. Op vrijdag 24 november zijn we toe aan onze 2de verjaardagsactiviteit: de sportkwis.
Stel een ploeg samen van maximum 4 personen en kom je sportieve kennis testen. Inschrijven of info kan bij Lode Vanholder.
De kwis gaat door in het Bavo centrum te Herfelingen en begint om 20u stipt (deuren open om 19u30).
Tussendoor zijn er drank en versnaperingen te verkrijgen aan de bar. De presentatie wordt verzorgd door Ayco Duyster. Bekijk [de flyer]


1/08/2017
35 jaar BC Herne
BC Herne bestaat 35 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Verspreid over het hele seizoen zullen en verschillende activiteiten plaatsvinden; allemaal in het kader het feestseizoen. Een overzicht van de geplande activiteiten vindt u [hier]. Meer info over al deze activiteiten en mogelijkheid tot inschrijven zal via deze website gecommuniceerd worden. Hou dus zeker de data bij de hand en check regelmatig de website zodat we er samen een spetterend feestseizoen van kunnen maken! 


1/08/2017
Nieuw badmintonseizoen
Op dinsdag 1 augustus start het nieuwe seizoen bij BC Herne! De volwassenen (+16 jaar) kunnen zich tijdens de maand augustus uitleven op dinsdag en donderdag. Vanaf 3 september kan je ook terug op zondag komen spelen. Onze jeugdspelers hervatten de trainingen op woensdag 6 september. Alle informatie over de lidgelden en over de speeluren vind je onder de rubrieken clubinfo [Hoe lid worden?] of [Waar, wanneer, hoe?]. Een samenvatting vind je in deze [brief] of in de [jeugdbijlage] Wil je op de hoogte zijn van alle activiteiten en sluitingsdagen van het nieuwe seizoen, dan ga je best regelmatig een kijkje nemen op de [jaarplanner]. Wij wensen iedereen een fantastisch seizoen!  20 oktober 2017
Zomerkamp 2018
Volgende zomer trekken we met onze competitieve jeugdspelers voor het 3de jaar op badmintonkamp naar [sporta Tongerlo]. Hou de week van zondag 5 augustus 2018 t.e.m. vrijdag 10 augustus 2018 alvast vrij! Meer info volgt binnenkort. 


20 oktober 2017
BC Herne brengt jullie ontbijt aan huis
Op zaterdag 11/11 hoef je zelf niet naar de bakker ! BC Herne brengt je ontbijt aan huis. Jullie kunnen kiezen uit een standaard-ontbijt en een luxe-ontbijt, en voor de kleinsten is er een kinder-ontbijt. Als je nog eventjes in bed ligt te snoezen en de energie niet vindt om de deur te openen, zullen wij het ontbijt met liefde klaar zetten aan de voordeur zodat je het kan halen wanneer het jou het beste past. Alle nodige info en prijzen kan je terugvinden op de [de flyer]. Voor meer info en bestellingen kan u terecht bij [Hilde]


12 november 2017
Bijscholing Multi Skillz
Op 12 november organiseert Badmintonclub herne een bijscholing Multi Skillz. Multi SkillZ zet in op een sterke motorische begeleiding voor kinderen. In de bijscholing ontdek je hoe je de oefenstof eenvoudig omzet tot uitdagende spelvormen, hoe je met weinig materiaal makkelijk veel bewegingsplezier bij de kinderen verkrijgt. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten over hoe kinderen leren en wat precies belangrijk is voor hen. Multi SkillZ zet kinderen in beweging en ontwikkelt de basisvaardigheden voor elke sport.
Deze bijscholing wordt gegeven door Kenneth Bastiaens (o.v). Met zijn master in de bewegingswetenschappen en zijn trainer A in Tennis was hij 9 jaar hoofd van de conditietraining aan het Topsportcentrum Tennis Vlaanderen. Hij werkte ook samen met Kim Clijsters en Yanina Wickmayer. Sinds 2009 is hij docent aan de Universiteit Gent in de richting kinesitherapie. Bekijk alle info over deze bijscholing op [de flyer] of surf naar [de website] voor meer info over Multi Skillz.  


Vrijdag 1 september 2017
Ledenstop
Om de kwaliteit van onze sport en het plezier voor de leden hoog te houden zien wij ons genoodzaakt om tijdelijk te stoppen met nieuwe inschrijvingen wat betreft de volwassen leden. Jeugdleden kunnen nog steeds inschrijven. Neem hiervoor contact op met het [secretariaat].  


laatste aanpassingen
met ondersteuning en begeleiding van Parantee vzw