Maandag 2 april 2018
MTB Galmaarden
Paasmaandag staat bij BC Herne gelijk aan Mountainbike. Met de MTB tocht van dit jaar zijn we aan onze 14de editie toe. We trekken dit jaar naar het vorig jaar vernieuwde parcours van Galmaarden. Afspraak om 12u30 (vertrek 13u00) en je kan kiezen voor 11, 40 of 45 km fietsgenot. Inschrijven bij Luc Somers (0485/51.10.46 of Luc ). Voor de bevoorradingen en verzekering betaal je 3 euro. Voor de huur van een MTB betaal je 12 euro extra. Betalen doe je de dag zelf. Starten doen we aan de Bosberg (El Faro), waar nadien bij een hapje en drankje bijgepraat kan worden. Ga naar de [BCH Outdoor pagina] voor sfeerbeelden van de vorige edities.  


19 maart 2018
Competitietrainingen
Vanaf 19 maart tot en met 28 mei wordt elke maandag van 18u tot 20u een competitietraining voorzien voor geïnteresseerde spelers. Techniek, tactiek en voetenwerk komen allen aan bod en worden gegeven door Joeri Vannimmen.
De prijs voor deze trainingen bedraagt €25. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt en er wordt voorrang gegeven aan spelers die deelnemen aan de competitie. 


3 maart t.e.m. 16 juni
Initiatiereeks jeugd
Heb je nog wat tijd op zaterdagvoormiddag? Sport je graag? Heb je zin om op een leuke manier kennis te maken met badminton? Kom dan zeker een eens langs op zaterdag 17 maart. Vanaf dan start een gratis initiatiereeks voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Een gevarieerd bewegingsaanbod brengt jullie op een leuke en ontspannende manier in beweging. Bekijk hier de [flyer] 


10 t.e.m. 13 mei 2018
BCH-en-Ardenne
Op weekend naar Fairon met de grote BC Herne familie? Vier dagen lang sport, spel en gezelligheid voor het hele gezin? Schrijf je dan als de bliksem in via Lode (plaatsen zijn beperkt!). Volpension: volwassene 125 euro, -18j 90 euro, -12j 70 euro, baby's gratis. Inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer BE28 734-1311548-20. Enkel voor leden en hun gezinnen. Bekijk de [flyer].  9 t.e.m. 13 april
Paasstage jeugd
Ook dit seizoen organiseert BC Herne een aantal badmintonstages voor kinderen van 5 tot 16 jaar. De paasstage vindt plaats van maandag 9 tem vrijdag 13 april (2de week van de paasvakantie). Heb jij zin om een weekje te leren badmintonnen, afgewisseld met wat spelletjes en andere sporten? Je goed amuseren met onze bekende en ervaren trainers? Schrijf je dan snel in via dit [online inschrijvingsformulier]. Meer info kan je vinden op de [flyer] 


20 januari 2018
Nieuw speelmoment voor volwassenen
Vanaf zaterdag 20 januari wordt de reeds bestaande jeugdtraining op zaterdag uitgebreid naar een extra speelmoment voor volwassenen. Van 9u tot 12u kan je in de sporthal terecht voor nog meer badminton. Een bijkomend uurtje sporten? Of quality time voor gezinnen die samen willen komen spelen? Het kan allemaal. Welkom! 


20 oktober 2017
Zomerkamp 2018
Volgende zomer trekken we met onze competitieve jeugdspelers voor het 3de jaar op badmintonkamp naar [sporta Tongerlo]. Hou de week van zondag 5 augustus 2018 t.e.m. vrijdag 10 augustus 2018 alvast vrij! Meer info volgt binnenkort. 


1 augustus 2017
35 jaar BC Herne
BC Herne bestaat 35 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Verspreid over het hele seizoen zullen en verschillende activiteiten plaatsvinden; allemaal in het kader het feestseizoen. Een overzicht van de geplande activiteiten vindt u [hier]. Meer info over al deze activiteiten en mogelijkheid tot inschrijven zal via deze website gecommuniceerd worden. Hou dus zeker de data bij de hand en check regelmatig de website zodat we er samen een spetterend feestseizoen van kunnen maken! 


laatste aanpassingen
met ondersteuning en begeleiding van Parantee vzw