6/11/2018
Aanmeldingsformulier
De papieren versie van het aanmeldingsformulier werd vervangen door een digitale versie. Deze kan u heel eenvoudig online invullen en doorsturen via deze [link]. Voor meer informatie ivm inschrijvingen kan u terecht bij het [secretariaat] 


6/11/2018
Zilver voor Kiki op het EK parabadminton
Man-Kei To (Kiki) speelde afgelopen weekend de halve finale op het EK parabadminton in het Franse Rodez. Daarin verloor ze van het Zwitserse eerste reekshoofd Karin Suter-Erath. Haar knappe parcours leverde haar wel een bronzen medaille op. Hetzelfde resultaat haalde ze in het gemengd dubbel aan de zijde van de Nederlander Jordy Brouwer Von Gonzenbach.
In het vrouwendubbel haalde ze samen met de Turkse Emine Seckin zelfs de finale. Daarin bleek het Zwitserse duo Cynthia Mathez/Karin Suter-Erath net te sterk. Het werd 21-18 en 21-14. Met in totaal dus drie medailles op zak was het EK voor Kiki meer dan geslaagd.
Bekijk de reportage op [Ring-TV]  


31 december t.e.m 4 januari
Kerststage
Tijdens de eerste week van de kerstvakantie organiseren wij onze kerststage. Op maandag 31 december en van 2 t.e.m. 4 januari kunnen kinderen van 5 tot 16 jaar, met of zonder badmintonervaring, bij ons terecht voor een week vol sport en amusement. De dagen worden gevuld met badminton, maar ook diverse andere sporten zullen aan bod komen. Meer info kan u vinden op deze [flyer]. Voor inschrijvingen kan u mailen naar het [secretariaat]


12 januari 2019
Nationaal jeugdtornooi BC Herne
Op zaterdag 12 januari 2019 organiseert BC Herne haar jaarlijks jeugdtornooi voor minibad, -11, -13, -15 en -17. Er zal zoveel mogelijk in poules worden gespeeld. Inschrijven kan via [deze link]. Voor vragen kan je terecht bij de tornooiorganisator [Laetitia Kerckx]


16 september 2018
Competitie 2018-2019
BC Herne telt veertien competitieploegen. Sportief spel en een goede ploegsfeer staan centraal.
De Vlaamse interclubcompetitie werd hervormd: alle soorten competities (gemengde, heren- en damescompetitie) worden gespreid van september tot en met april. Bekijk hieronder de stand, resultaten en planning van onze competitieploegen.
Gemengde ploegen: Herne 1G, Herne 2G, Herne 3G, Herne 4G, Herne 5G en Herne 6G
Dames ploegen: Herne 1D, Herne 2D, en Herne 3D
Heren ploegen: Herne 1H, Herne 2H, Herne 3H, Herne 4H, en Herne 5H 8 en 9 december
Nationaal tornooi BC Herne
Op 8 en 9 december 2018 organiseert onze club opnieuw haar nationaal tornooi voor A-B1-B2-C1-C2-D spelers. Inschrijven kan vanaf 6/11 om 20:30 via deze link: [inschrijving tornooi]. HD, DD en GD wordt volledig op zaterdag afgewerkt. Op zondag is het de beurt aan de HE en DE. Hopelijk tot dan !!! 


24 november 2018
G-ontmoeting
Op zaterdag 24 november organiseert BC Herne de 9de editie van haar G-ontmoeting voor personen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Deelname aan het tornooi is gratis. Voor elke deelnemer wordt een gratis lunchpakket, een herinneringsmedaille en een herinneringsprijs in natura voorzien. [schrijf je hier in] of bekijk de [flyer]. Inschrijven kan t.e.m. 17 september. 


1909/2018
Jeugdstages en sportkamp
Onze club organiseert ook dit jaar drie stages voor jeugdspelers van 5 tot 16 jaar. De stages gaan door van 9u tot 16u in sporthal de Hernekouter, opvang vanaf 8u tot 17u. Onze gediplomeerde trainers voorzien een leuke stage voor zowel nieuwe, recreatieve als competitieve jeugdspelers.
Voor de competitieve spelers is er daarnaast het sportkamp, net zoals dit jaar te Tongerlo.
Noteer alvast de data !
Kerststage: maandag 31 december 2018 en woensdag 2 tot en met vrijdag 4 januari 2019
Paasstage: maandag 15 tot en met vrijdag 19 april 2019
Zomerstage: maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus 2019
Sportkamp Tongerlo: zondag 4 tot en met vrijdag 9 augustus 2019 


1 september 2018
Nieuwe jeugdcoördinator
Vanaf dit seizoen vervoegt Lode Vanholder de jeugdwerking als jeugdcoördinator. De kerntaken van de jeugdcoördinator omvatten het ondersteunen van de jeugdtrainers bij het ontwikkelen van een kindvriendelijke en pedagogisch onderbouwde jeugdwerking, het verzorgen van de communicatie met spelers en ouders alsook het organiseren en coördineren van randactiviteiten. U kan Lode bereiken per mail lodevanholder@gmail.com of telefoon 0472/47 14 27.
Begin september was er de geslaagde jeugdinstuif. Bekijk [hier] het artikel met aantal foto’s van Editiepajot.  


laatste aanpassingen
met ondersteuning en begeleiding van Parantee vzw