Woensdag 22 mei 2019
Clubkledij
BC Herne wordt het komende seizoen in een nieuw kleedje gestoken. We hebben gekozen voor kledij van het merk FZ Forza. Er zijn T-shirts, shorts, trainingsbroek + vest beschikbaar. Dit alles voor zowel, mannen, vrouwen als kinderen. De verschillende kledingstukken en beschikbare maten kan u [hier] bekijken en bestellen. Passen kan tijdens de speeluren in de sporthal vanaf dinsdag 28 mei.  


26 t.e.m. 30 augustus
Zomerstage
Tijdens de laatste week van augustus organiseren wij onze zomerstage. Van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus kunnen kinderen van 5 tot 16 jaar, met of zonder badmintonervaring, bij ons terecht voor een week vol sport en amusement. De dagen worden gevuld met badminton, maar ook diverse andere sporten zullen aan bod komen. Meer info kan u vinden op deze [flyer]



12 juli 2019
Afscheid van Nancy Dedobbeleer

Gisteren, op 12 juli, namen wij afscheid van een lieve badmintonvriendin. Wij gaan haar missen maar blijven de mooie herinneringen in onze harten bewaren. Veel sterkte aan Eric, Manon en Margot!

Ode aan het verenigingsleven
Beseffen we nu pas wat het betekend heeft BC Herne? Badminton ... is dat op zo’n pluimpje slaan? Is dat een sport? Zo begon het allemaal.
Voor velen onder ons heeft badminton een compleet andere betekenis : samen zijn – lachen – troosten - après-badminton: weekendjes naar Malmedy, Barnevelde, Amsterdam / competitieploegen oprichten / tornooien spelen en zelf organiseren / uitkijken naar de nieuwjaarsrecepties die zéér lang konden duren / eindeseizoensfeestjes werden zotte themafeestjes (Als we ons maar konden verkleden).
Elke dinsdag, donderdag en zaterdag stond in het teken van deze vriendengroep. Uren samen onder de douche de slappe lach krijgen in de oude sporthal... Tot de concierge om 11u ’s avonds op de deur kwam kloppen. Sorry voor zoveel waterverspilling ;).
Elke donderdag tot diep in de nacht napraten bij Legasse om dan te beseffen dat 4 uur later de wekker al zou aflopen! Nadien in d’ Erfzonde... hetzelfde scenario. Met de auto en frigoboxen vol vlees, groenten en drank naar Dranouter. Dat was genieten!
Er waren ook de memorabele badmintonfuiven in de Kring. Later ... op weekend gaan met de kinderen. En niet te vergeten de jaarlijkse mountainbiketocht op paasmaandag, door weer en wind... Om alweer nog veel langer te blijven plakken dan dat we ooit gefietst hadden.
Het heeft ons een band gegeven die niet meer stuk kan. We zullen er blijven zijn voor elkaar, Nancy. Beloofd. Tot altijd x


Tekst geschreven en voorgelezen door Marij Vincent tijdens de afscheidsplechtigheid van Nancy.

 


Zaterdag 31 augustus 2019
Clubtornooi
Geen traditioneel eindeseizoensfeest dit jaar. In plaats daarvan organiseren we een clubtornooi. Op zaterdag 31 augustus nemen de BC Herne leden het tegen mekaar op tijdens een vriendschappelijke ontmoeting. Er wordt dubbel en gemengd gespeeld in verschillende categorieën. Nadien volgt er -voor de liefhebbers- een afterparty met iets te eten en te drinken in het jeugdhuis. Verdere info over inschrijvingen volgt snel. 


laatste aanpassingen
met ondersteuning en begeleiding van Parantee vzw