2 augustus 2017
Nieuw badmintonseizoen
Op donderdag 2 augustus start het nieuwe seizoen bij BC Herne! De volwassenen (+16 jaar) kunnen zich tijdens de maand augustus uitleven op dinsdag en donderdag. Vanaf 2 september kan je ook terug op zondag komen spelen. Onze jeugdspelers hervatten de trainingen op woensdag 5 september. Alle informatie over de lidgelden en over de speeluren vind je onder de rubrieken clubinfo [Hoe lid worden?] of [Waar, wanneer, hoe?]. Een samenvatting vind je in deze [brief] of in de [jeugdbijlage] Wil je op de hoogte zijn van alle activiteiten en sluitingsdagen van het nieuwe seizoen, dan ga je best regelmatig een kijkje nemen op de [jaarplanner]. Wij wensen iedereen een fantastisch seizoen!  


27 t.e.m. 31 augustus
Zomerstage
Tijdens de laatste week van augustus organiseren wij onze zomerstage. Van maandag 27 tot vrijdag 31 augustus kunnen kinderen van 5 tot 16 jaar, met of zonder badmintonervaring, bij ons terecht voor een week vol sport en amusement. De dagen worden gevuld met badminton, maar ook diverse andere sporten zullen aan bod komen. Meer info kan u vinden op deze [flyer]. Voor inschrijvingen klik [hier]8 september 2018
Nieuw vanaf september 2018 - Multimove
Vanaf 8 september 2018 kunnen kinderen zich helemaal komen uitleven tijdens onze lessen multimove. Multimove is een gevarieerd bewegingsaanbod die zich specifiek richt op jonge kinderen van 3 tot 8 jaar. Klik [hier] om de flyer te bekijken. Voor info of inschrijvingen, kan u contact opnemen met het [secretariaat].  


20 oktober 2017
Zomerkamp 2018
Volgende zomer trekken we met onze competitieve jeugdspelers voor het 3de jaar op badmintonkamp naar [sporta Tongerlo]. Hou de week van zondag 5 augustus 2018 t.e.m. vrijdag 10 augustus 2018 alvast vrij! Meer info volgt binnenkort. 


laatste aanpassingen
met ondersteuning en begeleiding van Parantee vzw